Gheorghe Şoldan, la Ostra, alături de candidatul PSD la funcţia de primar, Marian Răzvan Calenciuc:

Candidatul nostru are o viziune clară privind dezvoltarea comunei

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a fost prezent, duminică după-amiaza, la Ostra, unde, alături de candidatul PSD la funcţia de primar al comunei, Marian Răzvan Calenciuc, a prezentat în faţa a circa 150 de localnici planurile de dezvoltare a comunei, dar şi a judeţului Suceava.

Marian Răzvan Calenciuc, candidatul PSD pentru funcţia de primar la Ostra, are o viziune clară în ceea ce priveşte dezvoltarea comunei, a spus Şoldan care a menţionat că acesta are în vedere să atragă în localitate fonduri guvernamentale şi europene, să acorde sprijin pentru afacerile locale şi să încurajeze implicarea tinerilor în antreprenoriat, precum şi să promoveze zona turistică în parteneriat cu primăriile de pe Valea Bistriţei.

Marian Răzvan Calenciuc are 38 de ani, este licenţiat în Drept, căsătorit, tată, iar de 17 ani lucrează într-o companie multinaţională, fiind în prezent manager zonal.

Acesta are în plan şi rezolvarea unor proiecte care ţin de infrastructura rutieră din comună, dar şi reabilitarea blocurilor din localitate, îndiguirea pâraielor, ecologizarea zonei Tarniţa, înfiinţarea unei reţele de hidranţi, extinderea reţelei de apă şi canal, achiziţionarea unei noi maşini de pompieri şi o dotare mai bună pentru Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei.

Mai mult, Marian Calenciuc îşi propune şi înfiinţarea unui centru after-school, dar şi luarea unor măsuri de sprijinire a elevilor din comună, cum ar fi o masă caldă în fiecare zi de şcoală şi crearea unui ansamblu de dansuri al şcolii gimnaziale.

„Am toată încrederea în viziunea lui Marian Răzvan Calenciuc şi în capacitatea acestuia de a dezvolta comuna Ostra, concomitent cu celelalte localităţi din zona de munte a judeţului. Îi voi fi alături în realizarea tuturor acestor proiecte, însă cel mai important pas este pe 9 iunie. Atunci avem nevoie de cât mai multă susţinere pentru a face schimbarea. La Primăria Ostra şi la Consiliul Judeţean Suceava”, a spus Şoldan, amintind că 9 iunie este Ziua Schimbării. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI