Gheorghe Şoldan, la Stroieşti:

Vreau să demonstrez că judeţul se poate dezvolta mult mai mult şi într-un ritm mai alert decât în ultimii 16 ani

 Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a fost la un miting electoral. Săptămâna trecută, la Stroieşti, şi a arătat că oamenii s-au săturat, pe bună dreptate, de politicieni pe care îi văd doar o dată la patru ani, când aceştia vin să le ceară votul.

„Le-am promis celor aproximativ 100 de oameni cu care m-am întâlnit la Căminul Cultural din Stroieşti că eu nu voi fi un astfel de politician. Fac parte dintr-o nouă generaţie şi m-am înscris în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean pentru a le demonstra sucevenilor că judeţul poate să se dezvolte mult mai mult şi într-un ritm mai alert decât în ultimii 16 ani”, a spus Şoldan.

El a promis că oamenii din judeţ îl vor vedea des şi nu doar la Stroieşti, ci în fiecare localitate, pentru că este tânăr, are energia şi ambiţia necesare şi ştie că dezvoltarea judeţului nu se poate realiza decât prin dezvoltarea fiecărei comunităţi.

La Stroieşti, am fost miercuri alături de colegii din PSD Suceava pentru a-l susţine pe Gheorghiţă Chirilă, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei, şi pentru a le vorbi oamenilor despre programul PSD de dezvoltare a judeţului.

„Echipa PSD va fi alături de candidatul nostru şi de locuitorii comunei Stroieşti, aşa cum am fost şi în realizarea celor mai importante proiecte pentru comunitate în perioada administraţiei social-democrate”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Şoldan. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI