Gheorghe Şoldan, alături de candidatul independent Mircea Belţic:

Salcea trebuie să arate ca un oraş

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a fost, săptămâna trecută, la Salcea, alături de candidatul independent la funcţia de primar, Mircea Belţic, care a rămas în cursă, deşi s-a încercat neînregistrarea candidaturii şi a transmis locuitorilor prezenţi la întâlnire că Salcea este, din păcate, oraş doar cu numele.

Şoldan s-a întâlnit cu circa 250 de locuitori din Salcea la Căminul Cultural.

„Într-o competiţie electorală este important să avem cât mai multe opţiuni şi idei pe masă. De aceea, am rămas profund mâhnit de încercarea unora de a-l împiedica pe candidatul independent Mircea Belţic să candideze pentru funcţia de primar la Salcea”, a spus Şoldan.

El a transmis celor prezenţi că pe 9 iunie este timpul pentru o schimbare reală în administraţia locală şi a apreciat că au venit într-un număr atât de mare nu pentru un partid anume, ci pentru viitorul oraşului lor.

„Salcea trebuie să arate ca un oraş, să se dezvolte şi să le ofere oamenilor un trai mai bun, pentru că despre asta este vorba, la urma urmei. Diferenţa pentru Salcea, pentru fiecare localitate, pentru judeţ, o puteţi face voi, oameni buni, pe 9 iunie” a transmis, cu încredere, Gheorghe Şoldan. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI