Gheorghe Şoldan:

La Hănţeşti sunt deja în derulare cele mai importante proiecte pentru comunitate

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a anunţat de la Hănţeşti unde s-a întâlnit cu localnicii că vrea ca în mandatul 2024-2028 să rezolvăm definitiv problema zecilor de localităţi care nu sunt racordate la reţele de apă potabilă şi canalizare, iar în fiecare unitate administrativă să fie şi reţea de distribuţie a gazului metan.

El a spus că la Hănţeşti sunt în derulare cele mai importante proiecte pentru comunitate: apă, canalizare şi, în câteva zile, vor începe şi lucrările pentru reţeaua de gaz, cu zeci de kilometri de conducte şi racorduri în toată comuna.

Şoldan a fost sâmbătă, 25 mai, în comuna administrată de primarul Daniel Olariu şi, alături de echipa PSD Suceava, s-a întâlnit la căminul cultural cu aproximativ 150 de localnici, principalul subiect al discuţiilor fiind dezvoltarea comunităţii lor, dar şi a judeţului.

„Îl cunosc bine pe Daniel şi ne-am întâlnit de multe ori la Hănţeşti, dar şi la Bucureşti, la ministere, unde se zbătea să obţină finanţări pentru proiectele importante pentru comunitatea sa. Cu fonduri guvernamentale şi europene importante aduse la Hănţeşti, Daniel Olariu a deschis un mare şantier în comună. Rezultatul este însă cel care contează. În următorul mandat, fiecare casă şi instituţie din comună va fi racordată la sistemul complet de utilităţi” a spus Şoldan.

După finalizarea lucrărilor la reţelele de utilităţi, va urma şi un proiect de modernizare a drumurilor comunale.

„Le-am cerut şi locuitorilor din Hănţeşti să aibă încredere în mine şi în echipa mea, echipă din care face parte şi primarul lor. Voi fi un preşedinte de Consiliu Judeţean care va face echipă cu fiecare comunitate, pentru că nu putem vorbi de dezvoltarea judeţului până când nu punem umărul pentru modernizarea fiecărei localităţi în parte”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Şoldan. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI