„Europa are nevoie să fie condusă de lideri oneşti”

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că orice naţiune este măreaţă doar atunci când partea politică îşi respectă promisiunile.

Dacă ajunge la putere o formaţiune politică care ne arată în timpul campaniei electorale un program de guvernare plăcut, plin de viitoare realizări şi dorinţe, iar după se întâmplă invers, acea naţiune decade repede, iar dictatura sau frica îşi pot intra în drepturi repede.

Europa are nevoie să fie condusă de lideri oneşti, iubitori de pace, de bine, de credinţă, de Sfânta Familiei, iar dacă se va reuşi ca aceste calităţi să ajungă, din nou, la fundamentarea deciziilor UE, binele va intra, din nou, în casele tuturor europenilor.

România, din nefericire, a intrat în febra scumpirilor, a nesiguranţei, a împrumuturilor masive şi scumpe, iar toate acestea au un impact negativ asupra vieţii.

„Vorbim una şi facem alta”, se pare că este o deviză acceptată de Bucureşti.

DAN ACIBOTĂRIŢĂ,

preşedinte al Partidului Verde, Filiala judeţului Suceava

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI