Gheorghe Şoldan, la Vama, alături de candidatul PSD la funcţia de primar:

Este omul de care Vama are nevoie pentru a se dezvolta

 Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a participat, duminică, 26 mai, la Vama, alături de circa 250 de locuitori la o întâlnire cu candidatul PSD la funcţia de primar al comunei, colonelul (r) Constantin N. Ciosnar.

Şoldan a spus că Vama e o comună foarte frumoasă văzută din dronă sau în trecere pe DN17, însă localnicii ştiu că sunt multe probleme nerezolvate, iar localitatea a rămas în urma altor aşezări din zona de munte a judeţului, care au avut norocul unor administraţii performante.

Alături de colegi din PSD Suceava, deputatul a fost, duminică după-amiază, la Vama, la Centrul Cultural, la o întâlnire la care au participat aproximativ 250 de locuitori ai comunei, care au fost alături de candidatul PSD pentru funcţia de primar, colonelul în rezervă Constantin N. Ciosnar.

„Constantin N. Ciosnar are o carieră militară impresionantă, fiind un exemplu de patriotism, dedicare şi profesionalism. Absolvent al Institutului Militar «Nicolae Bălcescu» din Sibiu, el şi-a servit ţara în teatrele de operaţiuni din Afganistan şi Sudan şi a fost comandant al Batalionului 265 Poliţie Militară. Deşi a fost plecat mult timp, inima sa şi domiciliul din buletin au rămas mereu la Vama, localitatea în care s-a născut. A revenit definitiv la Vama în urmă cu doi ani, când a trecut în rezervă, şi tot atunci a decis să candideze pentru funcţia de primar, nemulţumit de modul în care s-a dezvoltat comuna în toţi aceşti ani”, a spus Şoldan.

Potrivit acestuia, colonelul Ciosnar are un plan pentru Vama, pentru perioada 2024-2028, axat pe modernizarea infrastructurii rutiere, conectarea întregii comune la reţelele de apă curentă, canalizare şi gaz, precum şi numeroase proiecte de sprijinire a copiilor, tinerilor şi vârstnicilor.

Planul său include investiţii în unităţile de învăţământ, organizarea unor competiţii de ciclism montan şi trail running, premierea elevilor cu rezultate bune, promovarea comunei ca destinaţie turistică pe tot timpul anului şi măsuri de sprijinire a antreprenorilor şi de atragere a investitorilor.

„Mi-a plăcut şi ideea lui Constantin de a înfiinţa o societate cooperativă în domeniile creşterii animalelor, cultivării fructelor de pădure şi lavandei, precum şi proiectul «vamaioţilor de munte», care implică tinerii în activităţi de protejare a mediului, drumeţii, tabere şi ateliere interactive. Vama va deveni o comună plină de evenimente, asta e sigur, la cât de energic e Constantin şi hotărât să susţină şi activităţile Ansamblului folcloric «Cetina», să organizeze spectacole de teatru şi muzică, Zilele Comunei Vama, un bal caritabil anual şi un bal al voluntarilor”, a menţionat Şoldan.

Potrivit deputatului Gheorghe Şoldan, Constantin Ciosnar este omul de care Vama are nevoie pentru a se dezvolta, primarul cu care locuitorii comunei pot fi siguri că vor avea o administraţie transparentă şi bine organizată.

„Constantin Ciosnar este totodată primarul de care eu am nevoie în echipa mea pentru a dezvolta comuna Vama şi întreaga zonă de munte a judeţului”, a transmis cu încredere Gheorghe Şoldan, reamintind că 9 iunie este Ziua Schimbării. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI