Gheorghe Şoldan, la Mitocu Dragomirnei, alături de Radu Reziuc:

E un tânăr care a demonstrat că voinţa şi viziunea pot dezvolta o comunitate

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a fost, sâmbătă, 25 mai, şi în frumoasa comună Mitocu Dragomirnei, unde, în sala plină de oameni a Căminului Cultural, a discutat despre realizările primarului Radu Reziuc din ultimii patru ani şi despre proiectele sale viitoare.

„Primarul Reziuc este extrem de implicat şi determinat să dezvolte comuna pe care o administrează din 2020, iar rezultatele obţinute în primul său mandat mă fac să fiu convins că pe 9 iunie vom sărbători o victorie PSD la Mitocu Dragomirnei. Radu nu a fost de la început un primar social-democrat, dar a realizat că echipa PSD Suceava este cea mai bună pentru a-şi duce la îndeplinire proiectele pentru comuna sa. Mă bucur că face parte din echipa mea şi că e un tânăr care a demonstrat că voinţa şi viziunea pot dezvolta o comunitate”, a spus Şoldan.

El a menţionat că în mandatul lui Radu Reziuc s-au realizat proiecte importante, precum reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare, care va fi finalizată curând, şi construirea unei săli de sport cu 180 de locuri.

Tot în aceşti ani de când a fost ales primar, Radu a dezvoltat proiectul „Hai la Mitoc”, pentru promovarea producătorilor şi antreprenorilor locali, dar şi pentru atragerea turiştilor în comună, a adăugat Şoldan.

El a subliniat că printre realizările administraţiei primarului Reziuc se numără înfiinţarea serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă, achiziţionarea unei autospeciale de pompieri şi a unei ambulanţe pentru locuitorii comunei, digitalizarea serviciilor din primărie, pentru a permite plata taxelor şi impozitelor cu cardul sau online, şi dotarea parcului auto al primăriei pentru intervenţii administrative.

„Pentru următorii patru ani, principalul proiect este înfiinţarea reţelei de gaz metan în comună. Pe lista angajamentelor din mandatul 2024-2028 se află şi construirea unei şcoli la Lipoveni, a unui centru medical, modernizarea căminelor culturale şi a infrastructurii rutiere, îndeosebi după finalizarea lucrărilor la utilităţi”, a spus candidatul PSD.

El a ţinut să precizeze că Radu Reziuc este capabil să ducă la bun sfârşit toate aceste proiecte şi atât el, cât şi colegii săi din PSD îi vor fi alături pentru a realiza aceste obiective.

„Îmi doresc să sprijin continuarea dezvoltării comunei Mitocu Dragomirnei din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Aşa cum, în 2020, locuitorii comunei şi-au pus speranţele într-un tânăr, care nu i-a dezamăgit, pe 9 iunie le-am cerut să aibă încredere în doi tineri, care vor face echipă pentru dezvoltarea localităţii lor şi, implicit, a judeţului”, a concluzionat Gheorghe Şoldan. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI