Arbore

După ce a fost atacată cu pietre de vecini, o femeie a ripostat stropindu-i cu furtunul cu apă

Poliţia oraşelor Milişăuţi şi Solca a fost sesizată, sâmbătă, prin apel de urgenţă la 112 de o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Arbore, cu privire la un conflict izbucnit între ea şi vecinii săi.

Conform declaraţiei făcute de apelantă, aceasta se afla în faţa locuinţei sale, udând iarba, când a observat că vecinul ei, un bărbat de 67 de ani, păştea caprele în apropiere.

Femeia i-a reproşat acestuia că nu ar trebui să păşuneze animalele în acea zonă, moment în care conflictul verbal s-a amplificat. La altercaţie au intervenit concubina bărbatului, o femeie de 60 de ani, şi fiul acesteia de 29 de ani.

În timpul conflictului, cei trei vecini au început să arunce cu pietre în direcţia apelantei care a ripostat stropindu-i cu apă pentru a se apăra. În urma incidentului, nu a fost solicitată intervenţia ambulanţei, deoarece nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi niciuna dintre părţi nu a solicitat acest lucru.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au aplanat conflictul şi i-au informat pe cei implicaţi despre drepturile lor.

Apelanta a fost sfătuită că poate obţine un certificat medico-legal de la SML Suceava şi că are dreptul să depună plângere penală în termen de 90 de zile.

În urma incidentului, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI