Gheorghe Flutur, la Vatra Dornei:

Dornenii şi turiştii vor avea unde să-şi petreacă timpul liber

> Viitorul complex de agrement din Vatra Dornei va include trei piscine, saună şi pistă de bowling

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a mers din nou, luni, 27 mai, la Vatra Dornei, unde, împreună cu viceprimarul liberal Marius Rîpan, a inspectat şantierul unde se vor construi trei bazine de înot, un proiect de circa 10 milioane de euro.

Flutur a spus că unul dintre bazine va avea dimensiuni semi-olimpice (25mx12,5 m), altul pentru adulţi şi al treilea pentru copii.

Toate bazinele vor fi acoperite, fiind încălzite, şi vor fi încălzite cu căldura provenită de la pompe de căldură şi o centrală cu gaz natural.

„Aici, oamenii din Dorna, dar şi turiştii îşi vor putea petrece timpul liber pentru că va fi bowling, saună, o zonă superbă în care să-şi petreacă timpul liber dornenii şi mai ales turiştii care vin în staţiune” a spus Gheorghe Flutur.

El a arătat că şi Consiliului Judeţean Suceava este alături de administraţia locală din Vatra Dornei pentru că finanţează proiectul pistelor de bicicletă pe Via Transilvanica de 200 de kilometri în judeţul Suceava, traseu care trece prin zona respectivă. | Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI