Gheorghe Flutur, la Ciocăneşti, cu primarul Radu Ciocan la „Şezătoarea Satului”:

Ciocăneşti e sat românesc campion, sat european şi mondial

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, luni dimineaţa, la Ciocăneşti, la „Şezătoarea Satului”, alături de primarul comunei, Radu Ciocan.

„În spatele nostru e un grup de gospodari, de gospodine, care au venit la o întâlnire cu noi aparte. O şezătoare pentru că suntem la Casa Şezătorii, un proiect european al primarului nostru Radu Ciocan. Are opt astfel de case care se renovează în stil tradiţional”, a spus Flutur.

El a menţionat că acest proiect este de aproape o jumătate de milion de euro şi se renovează astfel case de pe Valea Bistriţei Aurii care vor putea fi vizitate de turişti.

„Suntem acasă la unul dintre campioni: sat românesc campion, sat european şi mondial. Bravo, pentru ce face Radu Ciocan, un om gospodar care promovează zona, cu drumuri asfaltate, cu şcoli modernizate, investiţii moderne în iluminat public, cu oameni foarte gospodari care au festivalurile renumite, consacrate: Festivalul Păstrăvului, Festivalul Plutăritului, Festivalul Ouălor Încondeiate. Sunt câteva dintre emblemele cu care Bucovina se mândreşte” a spus Flutur. | Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI