La Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava

Carnaval şi paradă a costumelor de „Ziua Copilului”

Muzeul Naţional al Bucovinei invită toţi copiii să se alăture festivităţilor dedicate Zilei Copilului pe 1 iunie, începând cu ora 11:00, la Muzeul de Ştiinţele Naturii. Evenimentul promite o zi plină de distracţie şi surprize pentru cei mici.

Copiii sunt încurajaţi să-şi îmbrace cele mai frumoase costume de flori, prinţese, fluturaşi, marinari, piraţi, dinozauri sau ursuleţi şi să participe la o paradă specială.

După paradă, vor urma diverse jocuri în aer liber şi concursuri pe teme inspirate din lumea plantelor şi a animalelor, menite să stimuleze curiozitatea şi creativitatea celor mici.

Atmosfera va fi animată cu muzică, dans şi multe activităţi interactive, asigurându-se că toţi participanţii se vor bucura de momente de neuitat.

Evenimentul va fi completat de numeroase surprize dulci care vor aduce un plus de bucurie pentru toţi copiii prezenţi.

Muzeul Naţional al Bucovinei a pregătit această zi specială cu atenţie pentru a oferi copiilor o experienţă memorabilă într-un cadru educativ şi recreativ. Toţi copiii şi părinţii sunt invitaţi să se alăture şi să petreacă împreună o zi de neuitat. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI