Solca

O locuinţă a fost incendiată, din neglijenţă, de proprietară

 > Ea nu s-a asigurat că un chibrit a fost stins

 O locuinţă din Solca a fost afectată, marţi după-amiaza, de un incendiu izbucnit de la un chibrit aruncat la întâmplare nestins.

Incendiul a cuprins locuinţa unei femei de 75 de ani, care nu se afla la domiciliu.

Locuinţa era formată dintr-un hol şi două camere. În imobil nu se afla nicio persoană, locuinţa fiind cu ferestrele exterioare încuiate şi asigurată cu sistem de închidere tip yală şi lacăt la uşa de acces, fără a prezenta urme de forţare.

Incendiul a fost lichidat de lucrătorii din cadrul ISU Suceava – Garda de Intervenţie Solca.

Lucrătorii din cadrul ISU Suceava – Garda de Intervenţie Solca au precizat că împrejurarea posibilă producerii incendiului este „foc deschis în spaţiu închis”.

Ulterior, după lichidarea incendiului, a fost identificată şi proprietara, care a declarat că în cursul după-amiezii de marţi a căutat sub patul de unde a izbucnit incendiul o pereche de încălţări folosind flacăra unui chibrit aprins, ulterior lăsându-l nesupravegheat şi părăsind domiciliul… (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI