Un bărbat acuzat de mai multe furturi în Rădăuţi a fost arestat preventiv

Un bărbat care este acuzat de mai multe furturi a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuţi.

Parchetul Judecătoriei Rădăuţi a anunţat că, în perioada decembrie 2023 – aprilie 2024, Poliţia Municipiului Rădăuţi a primit multiple sesizări privind comiterea unor infracţiuni de furt calificat în dauna mai multor persoane din municipiu.

În urma probatoriului administrat, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi din data de 20 mai a.c., s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat” în formă continuată (trei acte materiale).

Inculpatul este acuzat că, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în perioada 1 – 21 decembrie 2023 şi în datele de 10/11 decembrie 2023 şi 14 aprilie 2024, a sustras mai multe bunuri mobile (uşi şi geamuri de PVC, telefoane mobile şi biciclete) ale persoanelor vătămate, fără consimţământul acestora, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 9.000 euro.

Prin ordonanţa organelor de cercetare penală s-a dispus reţinerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 19 mai 2024, ora 17:15, până la data de 20 mai 2024, ora 17:15.

Ulterior, prin referatul procurorului din data de 20 mai, s-a propus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, până la data de 18 iunie 2024 inclusiv. Propunerea de arestare preventivă a fost admisă de instanţă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI