Mălini

Un bărbat a fost lovit de un cioban nemulţumit de împărţirea imaşului

Poliţiştii din Mălini au deschis un dosar penal şi fac cercetări în urma unei agresiuni produse duminică după-amiază în satul Poiana Mărului, de la împărţirea unui imaş.

Potrivit datelor din ancheta poliţiştilor, un bărbat care locuieşte cu soţia sa în extravilanul satului Poiana Mărului, în zona denumită popular „Imaş”, deţine mai multe animale, pe care le scoate ziua la păscut pe imaşul din jurul casei.

În apropiere are amplasată o stână şi un bărbat din Mălini.

Duminică, în jurul orelor 13:30, în timp ce bărbatul din Poiana Mărului se afla la aproximativ 200 de metri de locuinţă, pe păşune, s-a întâlnit cu proprietarul stânei şi cu doi fii ai acestuia. Între ei s-a iscat un conflict verbal cu privire la împărţirea teritoriului pentru păşunatul animalelor.

La un moment dat, ciobanul s-a enervat şi l-a lovit cu un băţ pe celălalt bărbat în zona spatelui, peste braţul stâng şi în zona capului, provocând-i acestuia leziuni. După care ciobanul şi fiii lui au plecat.

Soţia bărbatului agresat a văzut de acasă conflictul, motiv pentru care a sunat la 112 şi a sesizat cele întâmplate. La faţa locului a sosit un echipaj medical, care i-a acordat bărbatului îngrijiri şi l-a transportat la CPU Fălticeni, pentru investigaţii suplimentare. Aflăm că nu a suferit leziuni grave.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru „lovirea sau alte violenţe”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI