Senatorul PNL Constantin Daniel Cadariu:

Gheorghe Şoldan a uitat să treacă în programul „copy-paste” de dezvoltare a judeţului şi acel program celebru prin care PSD-ul a jucat la ruletă viitorul judeţului Suceava – „INUTILITĂŢI şi mediu”

> Este vorba despre proiectul care a înrobit peste jumătate din localităţile sucevene

Senatorul PNL de Suceava Constantin Daniel Cadariu a declarat că deputatul Gheorghe Şoldan a uitat să treacă în programul de dezvoltare a judeţului, pe care l-a prezentat luni, celebrul proiect „Suceava – utilităţi şi mediu la standarde europene”, un proiect marca PSD, care a îndatorat peste jumătate din localităţile sucevene. Constantin Daniel Cadariu a subliniat că acest proiect este „cea mai mare ţeapă financiară” a PSD Suceava pentru judeţ, prin care 60 de localităţi au fost înrobite pentru o perioadă de 25 de ani, printr-un credit extern de 86 de milioane de euro cu dobânzi exorbitante. „PSD a înrobit 60 de primării, după care s-a spălat pe mâini de acest proiect. A fost nevoie de implicarea permanentă a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, a PNL şi a parlamentarilor liberali suceveni pentru ca an de an cele 60 de primării să primească de la Guvern sumele necesare pentru plata ratelor şi dobânzilor astfel încât să nu îşi blocheze complet activitatea. Şi aşa cum ne-au obişnuit cei de la PSD, şi de această dată nu spun nimic de acest proiect, iar candidatul PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean vine în faţa sucevenilor cu un program copy-paste, practic copiind tot ceea ce actualul şef al administraţiei judeţene a făcut sau deja a început pentru dezvoltarea judeţului” a spus senatorul liberal.

El a declarat că, după ce a răsfoit programul lui Gheorghe Şoldan, şi-a dat seama că acesta contrazice tot ceea ce a acuzat la adresa actualei conduceri liberale a judeţului, ba mai mult, confirmă faptul că Gheorghe Flutur face bine ceea ce face. „Luni de zile l-am auzit pe candidatul PSD că preşedintele CJ Suceava nu are nicio atribuţie în construcţia de autostrăzi. Astăzi îl văd că promite autostrăzi în judeţ, dar şi şosele de centură, investiţii uitate de PSD pentru judeţul Suceava şi care, dacă nu ar fi fost preşedintele Gheorghe Flutur, nu ar fi pornit mult timp de acum înainte. Întregul lui program se bazează pe «vom face», însă sucevenii trebuie să ştie şi cu siguranţă ştiu că deja Gheorghe Flutur a făcut şi face tot ceea ce candidatul PSD se laudă că va face în următorii patru ani” a spus Constantin Daniel Cadariu.

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI