Bărbat din Voitinel, acuzat că fură curent

> El a improvizat un branşament la locuinţa în construcţie a fiului său

 Poliţiştii suceveni au deschis un dosar penal după ce s-a depistat că o locuinţă în construcţie din Voitinel a fost branşată printr-o improvizaţie la reţeaua de energie electrică.

Reprezentanţii Delgaz Grid au sesizat, luni după-amiază, Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti prin 112, cu privire la faptul că la locuinţa unei familii din Voitinel are loc un consum neautorizat de energie electric.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au fost identificaţi proprietarul locuinţei şi reprezentanţii Delgaz Grid. Cu această ocazie, lucrătorii companiei au constatat că din coloana de alimentare a contorului atribuit imobilului de pe raza comunei Voitinel este tras un racord electric compus din două conductoare de aluminiu, care face legătura cu un imobil în construcţie, aparţinând fiului proprietarului.

Cu ajutorul acestei improvizaţii, energia electrică consumată nu era contorizată şi nici facturată. Din verificările efectuate s-a constatat că imobilul în cauză nu are contract de furnizare de energie electrică şi nici contor electric.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile „furt de curent electric” şi „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI