Lucian Harşovschi: Proiecte realizabile pentru toţi copiii noştri

Părinţii mei mi-au oferit cei şapte ani de acasă şi m-au învăţat ca, atunci când îmi dau cuvântul, să fac tot posibilul să îl respect. Acest lucru vreau să îl insuflu şi celor trei copii ai mei.

Sunt tatăl a trei copii minunaţi şi îmi doresc tot ce este mai bun pentru ei, la fel cum, cu siguranţă, îşi doresc şi toţi părinţii din municipiul Suceava pentru copiii lor.

Tocmai din acest motiv, împreună vom face:

> două noi creşe în cartierele Tinereţii şi Europa, precum şi trei grădiniţe în cartierele Obcini, Iţcani şi Centru, pentru că educaţia copiilor noştri este o prioritate pentru noi şi aşa a fost dintotdeauna. Am investit în educaţie şi implicit în viitorul copiilor noştri, iar acum se află în perioada de implementare un proiect pentru toate unităţile de învăţământ din municipiu.

> infrastructură sportivă pentru copii şi tineri şi o nouă bază sportivă. Ne dorim să punem bazele unor viitori campioni, şi nu doar atât, ne dorim ca cei mici să facă sport, să facă mişcare şi să nu mai stea în faţa gadgeturilor, motiv pentru care am avut deja discuţii cu reprezentanţii mai multor cluburi sportive de juniori pentru a vedea de ce au nevoie şi cum îi putem ajuta pe micii sportivi. Vom investi în terenurile de sport ale unităţilor de învăţământ, astfel încât toţi copiii şi tinerii din Suceava să poată practica sportul pe care şi-l doresc.

> noi spaţii de joacă, pentru că ştim că şi cei mici, pe lângă joaca în aer liber, au nevoie de socializare şi de interacţiunea cu alţi copii.

Sunt proiecte realizabile, de care se vor bucura toţi copiii noştri.

Pe 9 iunie alegem să investim în educaţie, în viitor, în viitorul copiilor noştri! Pe 9 iunie Alegem Viitorul!

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI