Gheorghe Şoldan, la Suceviţa, încrezător că actualul viceprimar PSD Gheorghe Hrehorciuc va fi ales primar

> El este pregătit să finalizeze proiectele începute şi să continue modernizarea comunei

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a participat, la Suceviţa, la o întâlnire cu aproximativ 200 de locuitori ai comunei, în care a discutat despre viitorul acestei frumoase zone.

Au luat parte la discuţii şi colegi din echipa PSD Suceava, precum şi actualul viceprimar al comunei, Gheorghe Hrehorciuc, cel care candidează pentru funcţia de primar la Suceviţa.

„Cu o carieră dedicată educaţiei şi serviciului public, Gigi, cum îi spun cunoscuţii, este omul potrivit, cu viziunea şi experienţa necesare pentru a finaliza proiectele începute la Suceviţa şi a continua modernizarea comunei. Vorbim de modernizarea drumurilor, a şcolilor, de extinderea reţelei de apă şi canalizare, parcuri noi, zone de recreere, proiecte de promovare a turismului în zonă” a spus Şoldan.

El a menţionat că pentru mandatul 2024-2028 Gigi Hrehorciuc are în plan şi construirea unui parc fotovoltaic care să asigure energia electrică pentru instituţiile publice, dar şi a unui centru medical.

„Sunt convins că oamenii din Suceviţa au încredere în Gigi Hrehorciuc şi îi vor arata asta pe 9 iunie, însă am ţinut să le subliniez celor prezenţi cât de importantă este echipa pe care o are primarul pentru realizarea acestor proiecte vitale pentru dezvoltarea comunei Suceviţa” a spus Şoldan, precizând că e vorba de echipa de pe plan local, dar şi cea de la CJ.

„În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, voi veni cu o viziune tânără şi voi considera dezvoltarea comunei Suceviţa un angajament, deoarece doar prin modernizarea fiecărei localităţi în parte putem vorbi de dezvoltarea judeţului. Haideţi să lucrăm împreună pentru Suceviţa şi pentru judeţul Suceava!” a transmis, cu încredere, Gheorghe Şoldan.

| Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI