Gheorghe Şoldan, întâlnire electorală sub cerul liber la Dorneşti, unde căminul cultural se renovează de 8 ani

> Experienţa şi devotamentul lui Vasile Cazacu sunt din nou necesare comunităţii şi va finaliza proiectele amânate de actuala administraţie

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a participat, vineri, la o întâlnire electorală cu locuitorii comunei Dorneşti în centrul localităţii, sub cerul liber, deoarece căminul cultural este în renovare din 2016 şi lucrările nu au fost încă finalizate.

„Aceasta este realitatea unei administraţii locale care, de 20 de ani, nu a reuşit să ducă la bun sfârşit angajamentele luate. Alături de mine a fost o parte din echipa PSD Suceava, dar şi Vasile Săndel Cazacu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al Dorneştiului” a spus Şoldan.

Potrivit acestuia, Vasile Cazacu, tată a patru copii, a servit comunitatea ca viceprimar în perioadele dificile ale inundaţiilor din 2008 şi 2010, iar acum, experienţa şi devotamentul său sunt din nou necesare comunităţii.

Vasile Cazacu şi viitoarea sa echipă de consilieri locali prioritizează finalizarea proiectelor esenţiale amânate de administraţia actuală, extinderea reţelelor de apă şi canalizare şi modernizarea infrastructurii locale, a menţionat candidatul PSD la funcţia de preşedinte al CJ Suceava.

„Îl voi sprijini pe Vasile Săndel Cazacu în găsirea fondurilor necesare pentru celelalte proiecte pe care le are pentru Dorneşti, inclusiv construirea unui complex sportiv, a unui centru medical modern, a unei grădiniţe cu program prelungit şi a unui afterschool pentru elevii din clasele primare” a spus Şoldan.

El a reamintit că aşa cum a subliniat la toate întâlnirile cu locuitorii judeţului, dezvoltarea fiecărei localităţi înseamnă de fapt dezvoltarea judeţului.

„Voi fi un preşedinte de Consiliu Judeţean care, alături de echipa de primari şi consilieri judeţeni, va sprijini fiecare comunitate pentru a se dezvolta. Avem nevoie însă, pe 9 iunie, de sprijinul cât mai multor suceveni” a transmis, cu încredere, Gheorghe Şoldan. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI