Lucian Harşovschi:

Vom face o echipă corectă

Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava, viceprimarul Lucian Harşovschi, a declarat că împreună cu Gheorghe Flutur va face „o echipă corectă” care să continue proiectele din judeţ şi municipiu şi care se va axa pe proiectul „Suceava – Oraş la Autostradă”.

 „Suceava are nevoie în continuare de oameni de administraţie care să continue proiectele şi să vină cu altele noi” a spus preşedintele Organizaţiei municipale PNL Suceava.

 „Prin implicarea sa, Gheorghe Flutur a reuşit să grăbească şi să pornească autostrada care va duce la dezvoltarea municipiului şi a judeţului” a spus Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI