Modernizarea Sucevei la scara blocului, exemplu de caz: str. Păcii

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a prezentat, vineri, modalitatea în care se realizează un proiect din programul de modernizare a Sucevei de la scara blocului, arătând că deciziile sunt luate împreună cu locuitorii zonei şi că investiţiile sunt realizate astfel încât zona reabilitată să ofere cât mai multe facilităţi.

Exemplul de caz prezentat de viceprimar este strada Păcii, unde urmează să se intervină pentru modernizare.

„Dacă până acum v-am informat în ceea ce priveşte lucrări deja începute, acum prezint prima etapă a acestui program atunci când, alături de proiectant, colegii din primărie şi reprezentanţi ai asociaţiei de proprietari mergem pe teren cu planşe, luăm la pas strada – în acest caz e strada Păcii – şi împreună decidem cu locatarii ce facem, unde putem face parcări, unde putem face accese la scări de bloc, unde putem face alei şi cum amenajăm spaţiul verde şi alte îmbunătăţiri” a declarat Harşovschi.

El a subliniat că de fiecare dată se procedează în acest mod şi că, după ce se stabileşte ceea ce urmează să fie făcut, se obţin de la Poliția Rutieră avizele, apoi autorizaţia de construire şi ulterior se încep lucrările.

Viceprimarul a explicat că se lucrează pe o planşă predefinită făcută de proiectant iar apoi, în funcţie de ceea ce este la faţa locului şi în funcţie şi de solicitările locuitorilor din zonă se stabileşte cum se intervine. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI