Ioan Balan:

Gheorghe Flutur este cel care poate realiza proiectele mari ale judeţului Suceava

Prim-vicepreşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, a declarat, joi, la înscrierea candidaturilor PNL pentru Consiliul Judeţean Suceava, că echipa liberală prezentă pe liste este de excepţie şi va face produce multe surprize plăcute pentru suceveni.

„Pentru noi este o bucurie să înscriem în cursa electorală judeţeană cel mai bun produs politic administrativ al judeţului Suceava, respectiv pe Gheorghe Flutur” a arătat deputatul.

Ioan Balan a spus că alături de Gheorghe Flutur este o echipă de consilieri „de excepţie”, o echipă care va face diferenţa şi care, alături de Gheorghe Flutur va mai produce surprize pentru Suceava.

Deputatul liberal a amintit că în urmă cu 4 ani începea campania electorală cu dorinţa de a realiza proiectul autostrăzii A 7 şi Autostrada Nordului la Suceava, iar acum acestea devin realităţi.

„E nevoie de oameni puternici pentru a dezvolta proiecte mari. Proiectele mari nu izvorăsc din poze şi amiciţii. Proiectele mari vin din gândire, din determinare, din abnegaţie şi din forţă, din forţă politică şi forţă administrativă, iar aici îl avem pe Gheorghe Flutur” a spus Ioan Balan. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI