Gheorghe Flutur, la Vatra Dornei şi la Vicovu de Sus

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, preşedinte al CJ Suceava, a declarat, joi, la Vatra Dornei, că administraţia liberală din municipiu a reuşit să realizeze multe investiţii de modernizare, în special în ceea ce priveşte reabilitarea serviciilor de utilităţi, introducerea gazului natural şi că se implementează proiecte de reabilitare a infrastructurii stradale, subliniind că s-au făcut investiţii importante în infrastructura şcolară, în construcţia de blocuri ANL şi că se fac investiţii şi în infrastructura sanitară.

„La capitolul amenajări şi dezvoltare urbană îmi amintesc cum arăta Dorna anul trecut pe vremea asta. Văd că lumea îşi pune poze şi bine că îşi pune poze, în balcoane se afişează. Unii vor să ia Dorna înapoi. Noi vrem să o ducem înainte” a spus Gheorghe Flutur.

El a reamintit că împreună cu administraţia locală din Vatra Dornei s-a preocupat de lucrări şi amenajări de trotuare, de amenajarea centrului staţiunii, de realizarea de pavaje, de cazinou, de albia râului Dorna, de îngroparea cablurilor de electricitate, iluminat public.

Gheorghe Flutur a fost prezent, sâmbătă, la Vicovu de Sus, apreciind că abia acum localitatea poate fi numită oraş, după ce în mandatul lui Vasile Iliuţ s-au făcut proiecte de modernizare de 60 de milioane de euro.

Flutur a spus că se mândreşte cu primarul din Vicovu de Sus mai ales pentru proiectul de apă şi canalizare de 27 de milioane de euro care a presupus 70 km de conducte, dar şi proiectul de aducţiune de gaz natural.

Totodată, au fost făcute investiţii în infrastructura şcolară, dar s-a modernizat şi centrul civic.

Flutur a spus că, împreună cu administraţia locală, a fost deschis punctul de frontieră de la Vicovu de Sus, ceea ce înseamnă o piaţă dinamică şi se pregăteşte un drum care să facă legătura între Vicovu de Sus şi Siret, paralel cu frontiera de stat care să ajungă în autostrada 7.

 „Aici se pregăteşte un centru medical cu ambulatoriu. Este un punct pentru intervenţie cu ambulanţele pentru zona se adresează unui număr de 40-50.000 de oameni şi trebuie tratată ca atare” a spus Gheorghe Flutur. (N.B., D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI