Potrivit deputatului Gheorghe Şoldan

În decurs de o săptămână, Guvernul PSD a aprobat două tronsoane de autostradă în judeţul Suceava

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan a declarat, joi, că începerea lucrărilor la autostrada Paşcani – Suceava se apropie după ce guvernul a aprobat în şedinţă proiectul privind indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii ,,Autostrada Paşcani – Suceava”.

„E încă un pas important în realizarea acestui proiect crucial pentru dezvoltarea judeţului Suceava, care vine la fix o săptămână de la aprobarea în şedinţă de guvern a indicatorilor tehnico-economici ai unui alt proiect esenţial pentru infrastructura acestui judeţ: Varianta ocolitoare a oraşului Gura Humorului” a spus Şoldan.

El a subliniat că acestea sunt practic cele mai mari proiecte de dezvoltare ale judeţului Suceava, care se întâmplă ca urmare a implicării ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, precum şi a premierului, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

„Autostrada Paşcani – Suceava” va tranzita trei judeţe: Iaşi, Botoşani şi Suceava şi va asigura legătura între tronsoanele Bacău – Paşcani (în execuţie) şi Suceava – Siret (în proiectare) ale Autostrăzii A7.

Acest tronson va avea o lungime totală de aproximativ 62 km şi va include 72 de pasaje, poduri, viaducte şi 5 noduri rutiere. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI