Jackie Chan susţine că nu are probleme de sănătate, aspectul îmbătrânit este pentru un film

Celebrul actor Jackie Chan susţine că nu are probleme de sănătate. El a împlinit 70 de ani şi cu această ocazie a publicat mai multe fotografii cu el. Aspectul îmbătrânit de la începutul anului a fost pentru un film, le-a explicat actorul fanilor săi.

Actorul Jackie Chan care duminică a împlinit 70 de ani a publicat mai multe fotografii şi le-a transmis fanilor un mesaj despre sănătatea sa. El i-a liniştit după ce au apărut numeroase comentarii despre starea sa. La începutul anului, el a fost fotografiat cu părul cărunt, făcându-i pe fani să speculeze despre sănătatea lui.

Actorul a spus că aspectul său îmbătrânit a fost cauzat de o filmare, potrivit Sky News. „Nu cu mult timp în urmă, mulţi prieteni au văzut câteva fotografii recente cu mine pe internet şi toţi erau îngrijoraţi de sănătatea mea. Vreau să profit de această ocazie pentru a anunţa pe toată lumea, nu vă faceţi griji! Este doar o apariţie a unui personaj pentru cel mai recent film al meu. Personajul îmi cere să am părul alb, barbă albă şi să arăt bătrân. De-a lungul anilor, am fost întotdeauna dispus să încerc lucruri noi pentru un film, indiferent dacă este o cascadorie provocatoare sau o apariţie revoluţionară pentru un personaj”, a spus vedeta care are 6,2 milioane de urmăritori pe Instagram.

Chan a jucat în zeci de filme în Hong Kong-ul natal şi la Hollywood. În prezent, el lucrează la mai multe filme.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI