Groapa de gunoi de sub Cetatea de Scaun

Sesizări verbale şi scrise, către Primăria Suceava, s-au făcut. S-a scris şi în ziar, dar degeaba. Urechi înfundate!

Pe timpul când opera firma de salubritate ROSAL, maşinile lor coborau şi pe strada Grădinilor şi ridicau gunoiul celor câtorva case plătitoare (şi ele!) de impozit şi taxe. Era un obicei bun, dar s-a pierdut odată cu venirea noii firme de salubritate.

Lunea dimineaţa pot fi auzite roţile pubelelor trase la deal până în strada Mirăuţilor, pe unde trece maşina firmei de salubritate. După-amiaza, aceleaşi roţi se aud conducând pubelele la cuiburile lor.

Spre a nu ne mai întinde mult cu vorba, întrebarea este foarte simplă: PÂNĂ CÂND?!… Şi mai apare şi o altă întrebare: CÂT DE MARE trebuie să crească improvizata groapă de gunoi de sub Cetatea de Scaun pentru ca Primăria Suceava să se sesizeze?!

S-a ajuns la această situaţie fiindcă întâi s-a abandonat o pungă de gunoi (probabil), apoi a venit o alta şi o alta… şi gunoiul s-a tot adunat, dar s-a şi diversificat. Are de toate!… Şi din belşug!

CONSTANTIN PAPUC

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI