Rugbi, Divizia Naţională

CSM Suceava a pierdut rezonabil, faţă de sezonul precedent, la Constanţa

> În prima etapă a acestui sezon competiţional, CSM Constanţa – CSM Suceava 76-21

La finele acestei săptămâni, CSM Suceava a disputat primul meci din acest sezon competiţional al Diviziei Naţionale de rugbi. După două sezoane chinuitoare în Liga Naţională, acolo unde a jucat cu echipe profesioniste, formaţia suceveană a debutat tot în compania uneia de acelaşi profil, dar care nu s-a mai înscris în primul eşalon valoric.

Dacă în sezonul trecut „marinarii” le-au dat sucevenilor peste 100 de puncte, de această dată scorul partidei CSM Constanţa – CSM Suceava a fost 76-21. Pentru gruparea suceveană au marcat Gabriel Plăcintă, două eseuri, şi Lucian Preutescu, unul, iar Cristi Bilaucă le-a transformat pe toate trei.

„Am pierdut, dar sunt mulţumit de modul în care băieţii noştri s-au luptat contra unei grupări profesioniste. Anul acesta avem la dispoziţie un lot extrem de tânăr şi dornic de afirmare.

Ce pot să spun după un astfel de meci este că, a doua zi când majoritatea alor noştri au mers la serviciu, nu puteau nici să se mişte, pur şi simplu, nici să vorbească, parcă au fost călcaţi de tren… După două drumuri la Constanţa şi un joc aprig, toată lumea s-a resimţit.

În următoarele două etape, vom sta pentru că am amânat partidele cu CSM Galaţi şi Griviţa Bucureşti, deoarece echipa LPS Suceava de juniori U20 dispută semifinala şi finala Campionatului Naţional şi nu avem la dispoziţie mai mulţi jucători. Următorul meci va fi pe 27 aprilie, la Suceava, cu Ştiinţa Petroşani”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Marcel Creţuleac.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI