Volei masculin, preliminarii U20

Echipa României a încheiat turneul cu o victorie

Selecţionata de volei masculin a României a obţinut şi ea prima victorie în turneul de calificare EURO Under-20, de la Talinn. România a participat cu reprezentativa sub 18 ani, calificată la categoria ei de vârstă la Campionatul European. Micii „tricolori” au cedat cu Estonia 0-3, cu Ucraina 0-3, dar au învins naţionala Ţărilor de Jos în ultimul meci, 3-2.

Echipa antrenată de Răzvan Parpală, Bogdan Nicolae şi Adrian Butuc a condus cu 2-1 la seturi, l-a pierdut pe cel de-al patrulea, dar avea să se impună în decisiv, 15-12. Suceveanul Ioan Verciuc a fost cel mai bun jucător al formaţiei României cu 23 de puncte realizate. El a fost urmat de Patrick Verdeş cu 16.

Ioan Verciuc a crescut la LPS Suceava sub comanda antrenorilor Tudor Orăşanu şi Bogdan Macsim. Sportivul sucevean va participa cu echipa U18 a României la Campionatul European care va avea loc în luna iulie în Bulgaria.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI