Un bărbat a cumpărat la licitaţie o criptă lângă cea a lui Marylin Monroe cu 195.000 de dolari

O criptă aflată în apropierea locului de veci al actriţei Marilyn Monroe a fost vândută la licitaţie cu 195.000 de dolari. Cel care a cumpărat-o, un investitor în tehnologie din Beverley Hills, Anthony Jabin, a declarat că “a visat dintotdeauna să fie alături de Monroe”.

Spaţiul funerar cumpărat de Jabin este, de asemenea, aproape de cripta fondatorului Playboy, Hugh Hefner. Acesta din urmă cumpărase spaţiul mortuar de lângă cel al lui Marylin Monroe în 1992, relatează BBC.

Fanii lui Monroe, care a murit în 1962, la vârsta de 36 de ani, vizitează în mod regulat cripta acesteia din Los Angeles. Chiar şi după moarte, Monroe continuă să fascineze. Obiecte ale ei au fost vândute, alături de unele ale lui Hefner, la o licitaţie intitulată „Icons: Playboy, Hugh Hefner şi Marilyn Monroe”, organizată de Julien’s Auctions.

Pe lângă criptă, Jabin a cumpărat şi un costum de baie care i-a aparţinut lui Monroe, precum şi vechiul pat al lui Hugh Hefner.

Printre alte obiecte vândute la licitaţie s-a numărat o rochie Pucci din mătase roz care i-a aparţinut lui Monroe, care s-a vândut pentru cea mai mare sumă, 325.000 de dolari. Un ruj Elizabeth Arden al lui Monroe s-a vândut pentru 65.000 de dolari.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI