Burla

Un bărbat a izbit la pământ şi lovit cu pumnii şi picioarele o oaie, încercând s-o ucidă!

 > Bărbatul a fost introdus în arest, iar cercetările continuă

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor – IPJ Suceava au finalizat verificările cu privire la un caz de cruzime faţă de animale, un bărbat fiind reţinut pentru rănirea cu intenţie a unei ovine.

În urma probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 28.03.2024, poliţiştii au dispus – iar procurorul de caz a confirmat – efectuarea urmăririi penale faţă de un bărbat de 31 ani, din comuna Burla, pentru săvârşirea infracţiunii „rănirea cu intenţie a animalelor”. În cursul lunii august 2022, în jurul orei 4:00, acesta a rănit cu intenţie, izbind-o de pământ, iar ulterior lovind-o cu pumnii şi picioarele de nenumărate ori.

La data de 1 aprilie a.c., în urma probatoriului administrat de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Suceava, s-a dispus măsura reţinerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „rănirea cu intenţie a animalelor”, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor urmează a continua cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, urmând ca după definitivarea acestora să fie dispusă soluţie procedurală corespunzătoare. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI