Tânără reclamată de concubin pentru că i-a spart luneta de la maşină

 O tânără de 20 de ani, din comuna Baia, a fost reclamată de fostul iubit, de 24 de ani, că i-a aruncat cu pietre în maşină şi i-a spart luneta.

Potrivit datelor din anchetă, Poliţia Mălini a fost sesizată sâmbătă, în jurul orei 14:00, prin 112, de o femeie care a spus că a fost lovită de „fostul”.

Însă după doar câteva minute, poliţiştii au fost sesizaţi, tot prin 112, de tânărul de 24 de ani că fosta concubină i-a aruncat cu pietre în maşină…

În urma verificărilor s-a stabilit că sâmbătă, în jurul orei 13.45, în timp ce se aflau pe strada Înv. Gavrilescu din comuna Baia, între tânărul de 24 de ani şi concubina sa a izbucnit un conflict spontan pe fond de gelozie, iar la un moment dat tânăra a luat o piatră şi a spart luneta autoturismului Dacia. Ulterior ea a aruncat cu o piatră în concubin, acesta suferind leziuni minore în zona spatelui.

Tânăra a depus şi ea o plângere, în care a precizat că a fost lovită de concubin în data de 24 martie.

Poliţiştii au completat formulare de evaluare a riscului, fără să fie constatat risc iminent pentru niciuna din părţile implicate, acestea nedorind emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile „violenţa în familie” şi „distrugere”. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI