Sorin Mihalescul se alătură echipei municipale PNL Suceava

 > Lucian Harşovschi că noul coechipier se va ocupa de partea de voluntariat şi acţiuni civice

 Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava, viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, luni, că Sorin Mihalescul s-a alăturat echipei PNL şi se va ocupa de partea de voluntariat şi acţiuni civice.

Potrivit viceprimarului, Sorin Mihalescul, 43 de ani, este mereu implicat în câte o activitate şi se împarte între familie, joburi şi hobby-uri şi le împacă pe toate cu bine, pentru că le face din drag şi cu pasiune.

„Pentru că asta îl face fericit! Sorin este tată, soţ şi fiu, este antrenor de kickboxing şi component al lotului României, sport la care a obţinut medalia de bronz la Campionatele Mondiale Unificat de Kickbox, în anul 2018, este pompier voluntar la ISU Suceava din anul 2019, paramedic voluntar SMURD, iar de astăzi face parte din echipa PNL Suceava” a spus Lucian Harşovschi.

Potrivi acestuia, Sorin Mihalescul a fost „Omul din linia întâi” când sucevenii au avut nevoie şi va continua să fie omul din linia întâi pentru Suceava, pentru că se va implica alături de el în campanie pentru că vrea un alt suflu pentru Suceava.

„Sorin este un OM cum ar trebui să fim cu toţii şi pentru asta merită toată aprecierea noastră! Mulţumim pentru că te-ai alăturat echipei noastre, Sorin! Suceava întinereşte prin voi!” a spus Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI