Conferinţă la Suceava

„Sfinţii închisorilor. Rezistenţa armată şi salvarea spirituală”

Conferinţa „Sfinţii închisorilor” se va desfăşura în data de 6 aprilie, la Suceava, de la ora 16:00, la hotel Mandachi.

Conferinţa, organizată de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” din Iaşi, va avea ca temă rezistenţa armată şi salvarea spirituală.

Aflăm că invitaţii de onoare sunt „personalităţi marcante ale vieţii publice şi intelectuale”: senatorul Claudiu Târziu, preşedinte al Institutului; dr. Sorin Lavric, scriitor şi filosof, de asemenea senator; prof. univ. dr. Radu Baltasiu; dr. Adrian Nicolae Petcu, cercetător la Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

La eveniment va participa dl Toma Filaret, din Suceava, fost deţinut politic şi autor al lucrării „Pe drumul pavat cu ghimpi”, o mărturie vie a suferinţelor şi speranţelor din perioada comunistă. „La venerabila vârstă de 99 de ani, dl Toma Filaret va împărtăşi din înţelepciunea şi experienţa sa din temniţele comuniste” ne-au transmis organizatorii. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI