Calificare la faza naţională a Olimpiadei de limba şi literatura română

Elev sergent Teodora Avram se alătură numărului tot mai mare de elevi ştefănişti calificaţi la fazele naţionale ale Olimpiadelor şcolare. Rezultatul obţinut la faza judeţeană a olimpiadei de limba şi literatura română, locul al II-lea, a clasat-o pe podium şi i-a adus calificarea la faza naţională a competiţiei.

Cu un palmares bogat în premii şi distincţii la con-cursurile şi olimpiadele şcolare, Teodora face parte din categoria elevilor care îţi dedică timpul atât studiului, cât şi preocupărilor personale – iubeşte să compună poezii, face parte din redacţia revistei colegiului „Muşatinii” şi este implicată în activităţile de cenaclu.

„Pasiune înfiripată încă din şcoala generală, limba şi literatura română şi participarea atât la concursuri, cât şi la olimpiade la această disciplină, a reprezentat refugiul şi gura de aer proaspăt de care mă bucuram după o zi proastă. Deşi visăm să devenim ofiţeri cerebrali cu o gândire raţională, inima de copil ce încă mai bate în trupul de «aproape adulţi» trebuie în permanenţă să pulseze speranţa şi creativitate, iar participarea la olimpiade care ne dezvoltă latura artistică este cea mai satisfăcătoare şi îmbucurătoare cale.”

Îndrumată spre performanţă de către doamna profesor Mihaela Pintilei, dascăl cu experienţă în instituţia noastră, eleva ştefănistă a mai urcat o treaptă în drumul spre succes!

Teodora, îţi dorim mult succes la etapa naţională a olimpiadei! Suntem mândri de tine! (FRANCESCA ŞINDILAR)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI