AUR salvează România!

În patria noastră există un partid, ba chiar două, AUR şi SOS, care, zic ei, clocotesc de patriotism fierbinte, ambele sunt naţionaliste până în măduva oaselor şi cu România mereu „în cuget şi simţiri“, numai că în ultimele zile au avut loc evenimente importante pe plan internaţional, evenimente cu implicaţii majore asupra României, a poporului român, dar partidele AUR, SOS şi liderii lor nu scot o vorbă, nu au nici măcar o tresărire de orgoliu sănătos când România şi poporul românesc sunt beştelite şi ameninţate.

Astfel că Dmitri Medvedev, servitorul preaplecat şi purtător de injurii şi ameninţări că-ţi taie respiraţia al lui Vladimir Putin, afirmă răspicat că România a devenit ţintă a bombelor putiniste, ba chiar nici măcar nu e o naţiune, ci o adunătură imperială, cum declarau Lenin, Stalin şi urmaşii lor, iar alţi măreţi politruci ruşi susţin că moldovenii sunt de naţie slavă, socotind că Bucureştiul ar fi cucerit prin forţa armelor Moldova, Ardealul, Dobrogea, Banatul…, nefiind vorba de realizarea statului naţional românesc, ci de rapt teritorial. Nici un aurist mare-intelectual precum Claudiu Târziu, Cristian-Vasile Terheş, colecţionarul de sigle de partid, măreţul lider George Simion cu tot cu ingenua urlătoare Diana Iovanovici-Şoşoacă care cică se luptă pe viaţă şi pe moarte pentru unirea cu Republica Moldova, n-au avut nimic de spus, dar toţi reprezintă poporul român în numele căruia ne cer votul!

Nu le-a tresărit o geană când au venit ameninţări directe cu bombe nucleare din partea lui Putin şi a servitorilor săi la adresa poporului nostru, a libertăţii, a independenţei şi a suveranităţii patriei noastre. Şi atenţie: în programele lor politice apărarea ţării, a suveranităţii… e prima menţiune. Și atunci pentru ce primesc aceste partide subvenţii de la stat, bani rupţi de la gura bolnavilor şi a bătrânilor, doar pentru a se împăuna la TV şi a face pe ascuns alianţă cu inamicii României?

Nu reacţionează niciun extremist-naţionalist la ameninţările lui Putin, în schimb se strofocă pentru suveranitate şi vor să scoată ţara din NATO, unde suntem cică slugi la americani, şi din Uniunea Europeană, unde am ajuns colonia Occidentului. Sunt admiraţi pe faţă dictatorii, autarhii Donald Trump, Viktor Orban, Robert Fico, Erdogan…, pe lângă care conducătorii aleşi de români le put, sunt toţi proşti, sunt slabi, nepatrioţi, asupresc poporul… Vai de mama lor!

N-au reacţionat nici la asasinarea lui Alexei Navalnâi, singurul concurent cu şanse al lui Putin, omor care a cutremurat o lume întreagă, nici la dispariţia fizică, la căderea de la etaj a tuturor concurenţilor, a rivalilor lui Vladimir Putin, cel ce şi-a degajat astfel terenul pentru a-şi asigura încă un mandat, al V-lea, plus două de prim-ministru. Democraţie, frate, nu glumă!

Ce fel de formaţiuni politice sunt acestea care încă luptă în numele analfabeţilor cu „dictatura sanitară“? Dictatură care a salvat milioane de români de la infectare cu COVID şi de la moarte. Formaţiuni şi lideri care luptă cu serviciile medicale, cu spitalele şi se împotrivesc vaccinărilor de orice fel, ştiind bine că, nevaccinându-se, şi copiii, şi bolnavii vor muri în masă. Asta se doreşte? Să ne-o spună în faţă! Asta se cheamă dragoste faţă de România sau ură împotriva românilor? Iar noi, cei năpăstuiţi de crimele şi tâmpenia lor, trebuie să le dăm votul?

Par că jubilează la fiecare atac al trupelor lui Putin asupra Ucrainei, nefiind deloc impresionaţi de distrugerea oraşelor, de uciderea a zeci de mii de oameni nevinovaţi şi răpirea zecilor de mii de copii. De altfel toate serviciile lor de presă, site-urile, ziarele controlate şi plătite de ei şi echipele lor de trolli nu difuzează decât informaţii despre măreţele succese ale armatelor ruseşti, despre imensa autoritate a lui Putin, iar Zelenski e beştelit că nu e democrat, că e evreu şi un biet actoraş. La fel se întâmplă şi cu atacul Hamas şi uciderea miilor de cetăţeni, vinovat fiind totdeauna poporul evreu. Ca pe vremea lui Hitler. Mai lipsesc lagărele şi camerele de gazare!

Ceea ce se întâmplă acum nu s-a mai întâmplat în ultimii 35 ani! Iar alegerile din acest an vor fi cruciale. Cine ne va salva de salvatori?

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI