Angajaţii din domeniu Sport şi Tineret s-au plâns prefectului de inechităţile salariale, suprasolicitarea din cauza lipsei de personal şi de condiţiile de muncă

La Prefectura Suceava, în cadrul unei noi şedinţe a Comisiei de dialog social a judeţului Suceava, solicitată de Sindicatul Naţional Sport şi Tineret (SNST), au fost discutate, luni, două probleme considerate majore referitoare la condiţiile de muncă şi drepturile salariale ale angajaţilor din domeniul Sport şi Tineret, precum şi la decontarea navetei personalului din unităţile de învăţământ din municipiul Suceava şi comuna Mitocu Dragomirnei.

Întâlnirea a fost prezidată de prefectul Alexandru Moldovan, avându-i alături subprefecţii Cristian Şologon şi Florin Sinescu, alături de Claudia Nechifor, secretarul general al Instituţiei Prefectului.

Reprezentanţii sindicatului şi ai instituţiilor prezente au expus punctele lor de vedere cu privire la inechităţile salariale, munca suplimentară neplătită şi necompensată din cauza lipsei de personal, a suprasolicitării angajaţilor şi condiţiilor proaste de muncă din domeniul Sport şi Tineret. Aflăm că aceste probleme sunt amplificate şi de nivelul redus al salariilor din acest sector.

De asemenea, s-a discutat şi situaţia decontării navetei pentru personalul angajat în unităţile de învăţământ din municipiul Suceava şi comuna Mitocu Dragomirnei, „o necesitate pentru mulţi angajaţi care sunt obligaţi să se deplaseze zilnic între locul de muncă şi locuinţa lor”. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI