Jandarmeria Suceava a marcat împreună cu sucevenii împlinirea a 174 de ani de la înfiinţare

 Jandarmeria Română sărbătoreşte în acest an 174 de ani de la înfiinţare, iar pentru a marca această ocazie specială, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni au organizat un eveniment memorabil pentru comunitatea locală.

În cadrul festivităţilor, locuitorii din Suceava au avut ocazia să descopere mai multe aspecte legate de activitatea jandarmilor prin intermediul unor ateliere special organizate. Aceste ateliere au oferit participanţilor o privire mai apropiată asupra autospecialelor, armamentului şi echipamentului din dotarea structurilor montane de jandarmi şi de intervenţie.

Un alt aspect important prezentat în cadrul evenimentului a fost oferta educaţională şi informaţiile referitoare la examenul de admitere şi perioada de şcolarizare la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Dar, fără îndoială, vedetele evenimentului au fost partenerii canini ai jandarmilor, care au demonstrat încă o dată abilităţile lor impresionante şi au captat atenţia tuturor participanţilor.

Spiritul de echipă al jandarmilor suceveni, dotările impresionante şi, mai ales, legătura specială cu comunitatea au reuşit să inspire şi să impresioneze, iar rezultatul nu a întârziat să apară: mulţi dintre cei prezenţi, mai ales copiii, şi-au exprimat dorinţa de a deveni jandarmi în viitor.

Într-un mesaj de mulţumire adresat celor care au participat la eveniment, sergent major Botezatu Roxana Iuliana, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, a subliniat importanţa prezenţei şi implicării comunităţii, menţionând că aceştia au făcut ziua cu adevărat specială prin entuziasmul şi susţinerea lor. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI