Vatra Dornei

Cu ochii în telefon, o femeie s-a lovit de o autoutilitară

 O femeie care mergea pe marginea străzii Argestru din Vatra Dornei cu ochii în telefon s-a lovit de cabina unei autoutilitare al cărui şofer, văzând că pietonul nu este atent la trafic, a oprit autovehiculul.

Potrivit datelor din ancheta poliţiştilor, sâmbătă, în jurul orei 4:50, Poliţia Vatra Dornei a fost sesizată telefonic de secţia CPU a Spitalului Vatra Dornei, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o femeie de 30 de ani, care a declarat verbal că este victima unui accident rutier produs vineri seara strada Argestru. Ea suferise un traumatism cranio-cerebral uşor, fără pierderea cunoştinţei.

În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani a condus vineri, în jurul orei 20:00, o autoutilitară Mercedes, pe strada Argestru. Când a ajuns în apropierea depozitului Rompetrol, pe o porţiune de drum pietruit, cu denivelări, şoferul a observat că din sensul opus venea pe marginea drumului o femeie care se uita la telefon… Iar când s-a apropiat de autoutilitară, aceasta şi-a schimbat brusc direcţia de mers.

 Întrucât conducătorul autoutilitarei se deplasa cu viteză redusă, a observat la timp schimbarea direcţiei de mers a femeii şi a oprit imediat vehiculul. Însă femeia, continuându-şi deplasarea, s-a lovit de cabina autoutilitarei, după care a căzut. Apoi i-a spus şoferului că nu a suferit leziuni şi va pleca acasă…

Dar ulterior s-a dus la spital. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI