Răspuns din PNL pentru deputatul Gheorghe Şoldan:

Când confraţii politici ai dumitale administrau acest judeţ, pe Aeroportul Salcea zburau ciorile

Vicepreşedintele PNL al Consiliului Judeţean Suceava Niculai Barbă i-a răspuns, duminică, deputatului PSD Gheorghe Şoldan, care a deplâns situaţia în care se află Aeroportul Suceava, fără amenajări suficiente pentru pasageri şi însoţitori şi cu un număr restrâns de curse externe şi interne.

Niculai Barbă a spus că Aeroportul Suceava a cunoscut o amplă dezvoltare şi că administraţia liberală suceveană a lansat noi proiecte de dezvoltare, inclusiv Terminalul 3, care va permite aeronavelor să fie trase la burduf.

Vă prezentăm integral răspunsul transmis de Niculai Barbă. (N.B.)

Ştiu că vă aflaţi în campanie electorală şi vreţi să ieşiţi în evidenţă cu câte ceva, dar vă faceţi de râs criticând Aeroportul din Suceava. Dacă vreţi să daţi în Gheorghe Flutur cu orice preţ, picaţi în penibil.

Dacă, de regulă, căutaţi câte un portar de la minister cu care să vă pozaţi, azi nu aţi mai avut cu cine, aşa că vă lăudaţi că aduceţi la Suceava autostrăzi, spitale, probabil din plastilină. Cine v-a învăţat în această campanie v-a învăţat prost. Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava este un aeroport modernizat la iniţiativa lui Gheorghe Flutur. A fost primul aeroport care a obţinut fonduri europene, 63 milioane de euro, iar anul trecut au mai fost făcute proiecte de 17 milioane de euro, unul pentru împrejmuire (gard inteligent de securitate) şi drum asfaltat permiteral, aparatură modernă de monitorizare, utilaje de deszăpezire, utilaje de întreţinere a spaţiilor verzi, staţii de iluminat speciale şi Terminalul 2, în valoare de 4 milioane de euro, toate făcute de Consiliul Judeţean Suceava.

Aeroportul „Ştefan Cel Mare” este primul aeroport după lotul aeroporturilor din oraşele mari, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi doar anul trecut a avut peste 800.000 de pasageri. Cât de penibil puteţi fi pentru a căuta critici fără niciun rost, ca în acest caz? În momentul de faţă la Aeroportul Suceava de lucrează la demolarea unor clădiri vechi, la amenajarea unor spaţii verzi şi locuri de aşteptare.

De asemenea, lucrăm la mărirea numărului de locuri de parcare, cu care vom ajunge la circa 300 de locuri de parcare. De săptămâna viitoare introducem posibilitatea de plată online pentru parcare şi tot nu e bine după mintea dumneavoastră.

CJ Suceava a demarat procedurile de construcţie a unui drum nou dintre aeroport şi cartierul Burdujeni, a aprobat proiectul de apă şi canalizare care vine din reţeaua municipiului Suceava la Aeroport şi a demarat lucrările pentru Terminalul 3, terminal care va avea în vedere şi posibilitatea parcărilor moderne sub forma de burduf a avioanelor de pasageri. Cu toate acestea, aveţi temă de criticat. Noi ne vedem de dezvoltare. Vă aduc aminte că în perioada când confraţii politici ai dumitale administrau acest judeţ, pe Aeroportul Salcea zburau ciorile. Dacă nici aceste realităţi nu vă ajută să vă conectaţi, atunci o să vă ajute electoratul, în 9 iunie.

 

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI