Deputatul PSD Gheorghe Şoldan:

La Suceava ne-a prins Schengen cu un container în care sunt ţinuţi pasagerii înainte de îmbarcare

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan a transmis că din 31 martie România este în Spaţiul Schengen aerian şi maritim, dar că la Suceava tot din container se pleacă şi tot în faţa aeroportului, pe stradă, sunt aşteptate rudele la sosire.

Şoldan a spus că guvernările PSD au fost cele care au rezolvat şi aderarea la NATO, şi intrarea în Uniunea Europeană, şi aderarea la Spaţiul Schengen, dar că la Suceava, într-un judeţ condus de ani de zile de al doilea om din PNL, Gheorghe Flutur, „ne prinde Schengenul cu un container în care sunt ţinuţi pasagerii înainte de îmbarcare”.

Vă prezentăm integral mesajul deputatului PSD Gheorghe Şoldan. (N.B.)

În Schengen, da, dar la Suceava tot din container plecăm şi tot în faţa aeroportului, pe stradă ne aşteptăm rudele la sosire.

Începând din 31 martie, suntem în Schengen aerian şi maritim, şi până la sfârşitul acestui an, sunt convins, vom adera şi terestru.

PSD s-a ţinut de promisiune.

În timpul guvernării PSD s-a întâmplat şi aderarea la NATO, şi intrarea în Uniunea Europeană, şi aderarea la spaţiul Schengen.

Problema e că la Suceava, într-un judeţ condus de ani de zile de al doilea om din PNL, Gheorghe Flutur, ne prinde Schengenul cu un container în care sunt ţinuţi pasagerii înainte de îmbarcare.

Problema e şi la „Sosiri”, unde în noul terminal nu s-a găsit un spaţiu adecvat în care să îţi poţi aştepta rudele, prietenii, musafirii care ajung cu avionul la Salcea din străinătate.

Singura posibilitate e practic afară, în faţa terminalului, pe trotuar sau, când e aglomerat, în stradă. Plouă, ninge, asta e.

La Iaşi s-a dat în folosinţă zilele trecute terminalul nr. 4.

Uitaţi-vă peste imaginile de acolo.

O investiţie de aproape 100 de milioane de euro, realizată în aproximativ un an şi jumătate.

Dezvoltarea aeroportului din Iaşi se face în detrimentul celui de la Suceava.

Vecinii noştri se dezvoltă. Bravo lor! Flutur face hore.

Îl vom găsi în aeroport, zâmbind şi dând interviuri în timp ce va aştepta primii pasageri beneficiari ai condiţiilor de aderare la Schengen.

Să le spună şi cum va avea el grijă să-i aducă acasă, dacă-l mai ţin patru ani, şi poate într-o bună zi nu o să mai fie nevoiţi să plece la muncă în străinătate.

Dintr-un container. Dar fără control la paşapoarte.

PS În ritmul în care rămânem fără curse, tare mi-e că, dacă nu schimbăm urgent ceva, vom fi tot mai mulţi pasageri din Suceava pe aeroportul din Iaşi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI