Potrivit „verzilor” suceveni

E inadmisibil ca Bucureştiul să aibă o dublă administraţie locală

Partidul Verde, filiala judeţeană Suceava, consideră că este inadmisibil, astăzi, ca în Bucureşti să regăseşti o dublă administraţie locală: „una este coordonată de primarii din sectoare, iar cealaltă de un primar general”.

„Când nevoia de bani este mare, iar împrumuturile se realizează cu dobânzi uriaşe, tu, stat român, în loc să subţiezi administraţia publică locală pentru a ajuta cetăţeanul, mergi mai departe pe o structură uriaşă şi fără de sprijin pentru români. Este ciudat în Bucureşti să întâlneşti o dublă conducere, o dublă administraţie, unde efectiv sunt pompaţi, cheltuiţi, bani mulţi şi culmea, nici nu-l ajută prea mult pe omul simplu.

Noi, verzii suceveni, mergem pe vaianta renunţării la o dublă conducere a Bucureştiului, iar pentru asta trebuie modificată legislaţia şi adusă la nevoia şi cerinţa omului de rând. Bine, acest aspect niciodată nu-l vor face cei de la PSD şi PNL, din simplul motiv că încă actualii lideri politici de la cele două partide nu au inteligenţa şi pregătirea pentru anumite reforme administrative. Dacă ne uităm cum funcţionează programul de înregistrat factura de la ANAF sau cum se manifestă partea de card de la sănătate vedem exact «priceperea» actualului guvern” se arată într-un comunicat semnat de liderul „verzilor” suceveni, Dan Acibotăriţă. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI