Consilierul local Alexandra Harja Samsonescu s-a alăturat PNL

Consilierul local Pro România Alexandra Harja Samsonescu, antreprenor, a anunţat, joi, în plenul Consiliului Local Suceava, că se alătură PNL şi că îl susţine pe Lucian Harşovschi pentru primar.

„Motivele care m-au determinat sunt clare, îmi plac dinamismul şi energia cu care echipa PNL îşi realizează proiectele, împărtăşesc valori fundamentale comune, precum modernizarea Sucevei şi totodată susţinere tinerilor şi astfel consider că împreună putem continua dezvoltarea municipiului Suceava!” a declarat Alexandra Harja Samsonescu.

Harja Samsonescu a fost în urmă cu 4 ani candidatul Pro România la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Ea a devenit recent consilier local, după ce Radu Pricope a renunţat la locul din Consiliul Local Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI