Plafonarea tarifelor RCA, prelungită cu încă trei luni

Guvernul a prelungit, în şedinţa de joi, plafonarea tarifelor RCA, până la 30 iunie. „Vrem să combatem orice risc de creştere excesivă a preţurilor din cauza dezechilibrelor produse anterior pe această piaţă”, a spus Marcel Ciolacu.

„Tot despre plafonare vorbim în continuare, dar în alt domeniu, cel al asigurărilor. Prelungim cu încă trei luni plafonarea tarifelor RCA, până la 30 iunie”.

Vrem să combatem, adaugă premierul, orice risc de creştere excesivă a preţurilor din cauza dezechilibrelor produse anterior pe această piaţă.

Şi să dăm o mână de ajutor românilor, cum a făcut recent ASF şi a redus serios asigurarea RCA în cazul transportatorilor”, a încheiat Ciolacu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI