Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

Rezultate remarcabile ale sportivilor Clubului Kim Long Dao din Fălticeni

Într-o atmosferă încărcată de energie şi dedicare, Campionatul Naţional de Qwan Ki Do pentru copii şi juniori, organizat de Federaţia Română de Arte Marţiale – Departamentul Qwan Ki Do, a avut loc în perioada 23-24 martie, la Sala Polivalenta „Elisabeta Lipa” din Botoşani. Evenimentul, desfăşurat sub egida Agenţiei Naţionale pentru Sport şi cu sprijinul mai multor entităţi locale şi regionale, a reunit un număr impresionant de sportivi, 681, cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani, reprezentând 29 de cluburi din 9 judeţe ale ţării.

Clubul Kim Long Dao din Fălticeni a fost una dintre prezenţele remarcabile la acest campionat, contribuind cu un contingent de 46 de sportivi. Performanţele acestora au fost deosebit de impresionante, culminând cu obţinerea a nu mai puţin de 20 de medalii pe parcursul celor două zile de competiţie.

La categoria Thao Quyen (probe tehnice individuale), reprezentanţii Clubului Kim Long Dao au cucerit podiumul în mod strălucit. Andrei Todică a devenit campion naţional, ocupând locul întâi, în timp ce Albert Matei Amariei, Claudia Graur, Luca Tanasă, Nicolas Fasolă şi Ioan Hlihor au urcat pe locurile doi şi trei.

În proba Song Luyen (tehnică pe echipă), sportivii clubului s-au evidenţiat şi ei, ocupând locuri de frunte. Luca Tanasă şi Ilinca Damian, alături de Ioan Hlihor şi Mitu Iustin, s-au clasat pe locul doi, în timp ce alţi membri ai echipei au ocupat locuri pe podium.

De asemenea, la categoria Thao Quyen Sincron (tehnică sincronizată pe echipe de trei sportivi), Claudia Graur, Delia Dumitru şi Diana Tunsu au reuşit să obţină locul trei, consolidând prestigiul Clubului Kim Long Dao în competiţie.

Instructorul de arte marţiale Marius Maxim a exprimat bucuria şi mândria pentru rezultatele obţinute de clubul său. Maxim a subliniat faptul că această competiţie a reprezentat nu doar o provocare sportivă, ci şi un test de maturitate pentru sportivii care vor participa la competiţii internaţionale în viitorul apropiat. De altfel, trei dintre sportivii talentaţi ai clubului, Onofrei Miriam, Mitu Iustin şi Hlihor Ioan, vor reprezenta România în Franţa la Campionatul European de Qwan Ki Do, alături de alţi colegi mai experimentaţi.

„Cu siguranţă, sunt cele mai multe rezultate obţinute de clubul nostru de-a lungul timpului, iar acest lucru nu poate decât sa fie îmbucurător pentru mine, copii şi părinţi. Această competiţie a fost şi un prim test pentru sportivii Onofrei Miriam, Mitu Iustin şi Hlihor Ioan, care, în perioada 26-28 aprilie, vor participa în Franţa, alături de alţi 7 colegi mai mari, la Campionatul European de Qwan Ki Do. Ioan şi Iustin vor mai avea un test pe 14 aprilie la Iaşi, unde vor participa la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do la probele de luptă, de unde, cu siguranţă, vom veni cu rezultate deosebite. Nu pot decât să mă înclin în faţa părinţilor acestor copii şi să le mulţumesc pentru încrederea acordată şi eforturile pe care le fac”, ne-a spus instructorul de arte marţiale Marius Maxim.

Prezenţa impresionantă şi performanţele de excepţie ale Clubului Kim Long Dao din Fălticeni la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do demonstrează nu doar dedicarea şi talentul sportivilor, ci şi angajamentul şi profesionalismul instructorului şi sprijinul părinţilor şi puţinilor sponsori în promovarea sportului şi a valorilor sale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI