Shakira spune că este „bine să nu aibă un soţ”, pentru că acesta o trăgea în jos

Shakira a vorbit deschis despre provocările şi satisfacţiile de a fi mamă singură în timp ce îşi continuă cariera muzicală de succes. Artista a mărturisit că în timpul căsătoriei sale, se simţea adesea „trasă în jos” şi că îi era greu să se concentreze pe muzică.

Cântăreaţa s-a destăinuit într-un interviu pentru Apple Music: „Acum am chef să lucrez. Simt că îmi vine să scriu cântece. Simt că vreau să fac muzică. Este o nevoie compulsivă a mea pe care nu o simţeam înainte”, potrivit Business Insider.

Shakira a mărturisit că în timpul căsătoriei sale, se simţea adesea „trasă în jos” şi că îi era greu să se concentreze pe muzică. „Într-un fel, este oarecum bine să nu ai un soţ. Nu ştiu de ce, mă trăgea în jos”, a spus Shakira. Acum, ea simte cum cariera ei muzicală prosperă, după ce s-a despărţit de fostul ei soţ Gerard Piqué, cu care are doi copii.

Când trăia la Barcelona, spune că îi era greu să lucreze la muzică nouă. Dar de când s-a mutat la Miami cu fiii ei, după despărţirea de Piqué, lucrurile se simt „total diferit”, a adăugat ea. Faptul că a avut spaţiul necesar pentru a se concentra asupra meseriei sale a fost, de asemenea, terapeutic, chiar dacă trebuie să se ocupe de fiii săi singură. „A trebuit să strâng bucăţile din mine şi apoi să le pun la loc, iar muzica a fost liantul pentru a face acest lucru”, a spus ea.

Alte celebrităţi, precum Sofia Vergara şi Halle Berry, au împărtăşit şi ele experienţele lor ca mame singure.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI