A fost deschis testamentul lui Matthew Perry

A fost deschis testamentul lui Matthew Perry, la mai bine de patru luni de la moartea starului american. Actorul a murit la vârsta de 54 de ani. A lăsat mai mult de un milion de dolari părinţilor, surorii vitrege şi fostei sale iubite Rachel Dunn.

Potrivit unui document legal obţinut de revista People, testamentul indică faptul că majoritatea bunurilor regretatului actor vor fi plasate într-un fond care are legături emblematice cu Hollywoodul. Documentul, creat de Perry în 2009, specifică faptul că starul a dorit să îşi lase bunurile în aşa-numitul „Alvy Singer Living Trust”, un nume care se pare că aminteşte de personajul interpretat de Woody Allen în filmul „Annie şi eu”.

Tatăl actorului, John Perry, şi mama lui, Suzanne Morrison, au fost numiţi beneficiari ai acestui fond. Sora sa vitregă Caitlin Morrison şi fosta iubită a actorului, Rachel Dunn, sunt, de asemenea, enumerate ca beneficiari.

Documentele legale intrate în posesia People indică, de asemenea, faptul că Perry avea peste 1 milion de dolari la momentul morţii sale (pe care executorii săi testamentari – Lisa Ferguson şi Robin Ruzan – i-au plasat deja într-un depozit).

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie 2023, la locuinţa sa din Los Angeles. Avea 54 de ani. Cauza morţii actorului, care a fost dezvăluită ulterior, a fost legată de efectele acute ale ketaminei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI