Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

 Actorul american Al Pacino, recompensat cu Oscar, va lansa în luna octombrie primul său volum de memorii, intitulat „Sonny Boy”, scrie The Guardian.

Cartea povesteşte copilăria actorului în New York, cariera de la Hollywood şi conţine gânduri despre „dragoste şi sens”. Cartea, publicată de Penguin Random House, este „volumul de memorii al unui bărbat care nu se mai teme de nimic şi nu mai are nimic de ascuns”, se precizează într-un comunicat dat publicităţii de editură. „Toate rolurile importante, colaborările esenţiale şi cele mai importate relaţii sunt povestite pe larg, la fel ca şi uniunea controversată între creativitate şi comerţ la cele mai înalte niveluri”.

Volumul de memorii istoriseşte copilăria actorului, care acum are 83 de ani, petrecută în New York, educaţia pe care a primit-o de la „cea care îl iubea aprig, dar care nu era bine din punct de vedere mintal, mama lui, şi de la părinţii ei’’, gaşca de prieteni din South Bronx şi timpul petrecut la legendarul liceu de arte performative din New York. Continuă cu teatrul de avangardă din anii 1960-1970, după care urmează primele roluri important în cinema la începutul anilor 1970.

„Am scris «Sonny Boy» ca să exprim ceea ce am văzut şi am trăit de-a lungul vieţii”, a spus Pacino în comunicat. „A fost o experienţă personală incredibilă şi revelatoare să reflectez la această călătorie şi la ceea ce mi-a permis actoria să fac şi la lumile pe care mi le-a deschis. Întreaga mea viaţă a fost un efort măreţ şi am fost un tip destul de norocos până acum”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI