Nemulţumit de viteza scăzută a conexiunii de internet

Un bărbat a tăiat toate cablurile cu toporul

> Omul a fost „liniştit” cu ajutorul a trei echipaje de poliţie

Un bărbat din Suceava este cercetat penal şi a fost internat la Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean după ce, în urma unui acces de furie, a tăiat cu toporul mai multe cabluri de electricitate, TV şi internet.

Potrivit anchetei poliţiştilor, o femeie din Suceava a reclamat prin 112, marţi, că vecinul ei, un bărbat de 43 de ani, a secţionat şi distrus cu un topor mai multe cabluri situate la primul etaj al unei clădiri de pe str. Victoriei, cabluri prin intermediul cărora se asigura alimentarea cu energie electrică, semnal internet şi televiziune pentru apartamentele aflate în componenţa clădirii.

Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat că bărbatul a ieşit din incinta imobilului de domiciliu, având în mână un topor, cu care a secţionat şi distrus mai multe cabluri aflate pe palier, fiind nemulţumit de semnalul slab al furnizorului de internet.

Întrucât la momentul intervenţiei bărbatul manifesta „un comportament deviant” şi s-a refugiat în apartamentul de domiciliu, pentru scoaterea lui din imobil au intervenit trei echipaje de poliţie a căror membri au procedat la pătrunderea forţată în locuinţă, „reuşind extragerea şi încătuşarea persoanei recalcitrante şi ulterior transportul către UPU Suceava de unde a fost transferată şi internată pe Secţia psihiatrie a Spitalului Judeţean.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „distrugere”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI