Atletism

Rezultate de excepţie pentru sportivii suceveni

Mădălina Elena Sîrbu si Erzilia Țîmpău

Sala „Ioan Soter” din Capitală a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, Campionatele Naţionale de Atletism Indoor pentru seniori şi tineret Under-23, competiţie la care au participat cei mai buni atleţi din România. Concursul a fost un bun prilej pentru sportivii suceveni de a-şi dovedi valoarea.

Astfel, Mădălina Elena Sîrbu, sportivă pregătită de Erzilia Țîmpău la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, a reuşit să devină dublă campioană naţională de seniori şi tineret în proba de 3.000 de metri. De asemenea, atleta în vârstă de 20 de ani şi-a trecut în palmares şi medalia de argint în proba de 1.500 de metri pentru tineret.

Claudia Ionela Costiuc, de la CSM Dorna Vatra Dornei, a obţinut două medalii, argint la tineret şi bronz la seniori în proba de 800 de metri, în vreme ce colegul ei de club, Alexandru Prâsneac, a luat bronzul în proba similară masculină în concursul pentru tineret. Trebuie precizat că cei doi atleţi pregătiţi de Cristian Prâsneac au doar 18 ani, fiind încă la vârsta junioratului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI