România e lovită de prostie

România e lovită din toate părţile de inşi inculţi şi analfabeţi, de tupeişti şi neciopliţi organizaţi în partide şi grupări, găşti dubioase în slujba unora şi a altora cu bani şi influenţă, iar politicieni şi jurnalişti cu mintea limpede vorbesc de un atac concertat al duşmanilor interni şi externi la ce are mai scump ţara noastră: apartenenţa la cultura şi civilizaţia Occidentului, la cuceririle ştiinţifice ale ultimelor secole şi la dorinţa generală de bunăstare şi propăşire, şansă aproape nesperată pe care naţiunea românească ar putea-o rata.

Fireşte că oameni fără ştiinţă de carte aveam şi înainte, nu chiar în aceeaşi proporţie, dar aveam destui. Însă stăteau rezervaţi în banca lor, fiind educaţi de mici că în viaţă, dacă nu ştii ceva, nu-i bine să te dai în stambă, ci trebuie să-i asculţi pe cei ce ştiu, pe cei ce sunt calificaţi, competenţi în respectivele domenii. Ceea ce e pe cale de dispariţie.

Deşi omenirea a fost salvată de numeroase ori în ultimele două secole de inteligenţa umană, de oamenii de ştiinţă, de dezvoltarea tehnicii şi a medicinii, iată că au apărut nu se ştie de unde tipi care cred că le ştiu pe toate fără să le înveţe, fără a pricepe datele ştiinţifice la care omenirea a ajuns după milenii de experienţe, cercetări şi descoperiri. În consecinţă, se bagă în seamă, contrazic prosteşte descoperiri epocale ştiinţifice, iar mulţimi de gură-cască la fel de inculţi ca şi lansatorii teoriilor năroade, numiţi idioţi utili, vor să schimbe cursul istoriei, al evoluţiei ca să ne întoarcem la primitivismul epocii de piatră.

Istoria este câmpul de bătălie al manipulărilor celor mai abjecte: noi, românii, nu mai suntem urmaşi de romani şi daco-geţi, ci doar de daci, iar limba dacilor e de fapt limba latină pe care ne-au furat-o romanii. Ce cronicari cu „de la Râm ne tragem! Ce Şcoală Ardeleană! Ce Hasdeu şi două secole de cercetări ştiinţifice! Mai slăbiţi-ne! Noroc de daci că altfel nu era nici Europa, nici civilizaţia apuseană, nici cea… sanscrită! În consecinţă, RO-Exit! Noi suntem suverani, nu facem sluj la UE şi NATO! Exact teoria lui Vladimir Putin! Manipulare prostească: şi atunci de ce stau în UE Germania, Franţa, Italia…?

Tot de la istorie se trage şi războiul ruso-ucrainean: toţi istoricii de pe mapamond recunosc că în secolele IX-X s-a născut Statul Kievean, numit mai apoi Ucraina, iar un secol mai târziu s-a construit măreaţa catedrală ortodoxă din Kiev închinătoare patriarhiei bizantine, cnezatul Moscovei apărând la 3-4 secole după. Ei, şi ce! Vladimir Putin, noul ţar, zice că acolo de fapt s-a născut poporul rus moscovit pe care el îl păstoreşte, nu acela ucrainean, iar ruşii şi ucrainenii sunt fraţi drepţi, însă atunci eu nu înţeleg: cum de şi-a permis să-şi ucidă câteva sute de mii de fraţi, să le omoare şi să le fure copiii, să le distrugă economia şi casele? Ca un bun creştin din Grădina Maicii Domnului?

Omenirea a fost salvată de câteva ori de la pieire inventându-se vaccinurile care au eradicat boli grave ca variolă, poliomielită, difterie, tetanos, rujeola, oreionul, rubeola… Până în 1989, aceste vaccinuri erau prevăzute de legi clare şi nimeni nu se împotrivea vaccinării copiilor. După revoluţie şi mai ales după apariţia (curioasă!) a partidului extremist AUR şi mai ales a urlătoarei Iovanovici-Şoşoacă alături de unele culte religioase, au început să se promoveze antivaccinismul şi antimedicaţia, adică cine rezistă, bine, cine e bolnav adio şi-un praz verde. Au făcut-o în numele lui Dumnezeu, iar eu nu pricep ce Dumnezeu e acesta al pocăiţilor care vrea moartea supuşilor bolnavi şi slabi, a credincioşilor. La fel cum nu mă taie capul ce facultate de medicină au terminat doctorii care se opun vaccinării, spitalizării, carantinării, promovând interesele unui imperiu învecinat care ne vrea teritoriul patriei şi inventarul muncit de veacuri, dar ucide locuitorii! Nu există cinism mai criminal ca acesta! E vorba doar de idioţi utili sau de criminali notorii şi duşmani ai României?

Se spune că AUR şi SOS ale cuplului Simion – Şoşoacă sunt subvenţionate de Rusia putinistă, numai că nimeni nu caută dovezile trădării, vizibile din cosmos. Să nu ne trezim prea târziu!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI